Clinic med Lollo och Ida 18 oktober

2018-10-03 15:52
VÄLKOMNA till en clinic anordnad av NHMF (Nordiska Hästmassörers Förbund) och Heda ridklubb! Torsdagen den 18 oktober, kl. 18.30 och framåt.
  • Uppdaterad: 2018-10-03 15:52

Vi håller till på Heda ridklubb, strax utanför Linköping.
Varmt välkomna till en kväll där man får möjlighet att ta med sin egen häst eller komma som åhörare.

Lollo kommer att känna igenom hästarna som därefter kommer att få teknikträning med Ida.

Ida är utbildad av Piet Bakker i Long Reining och elev till Manuel Jorge de Oliveira som är en av de största mästarna i kärnan av klassisk dressyr. Ida har över 20 års erfarenhet av hästar och har gett lektioner i teknikträning över 10 år. Träningen passar alla sorters dicipliner där hon fokuserar på att få en stark, hållbar häst.

Lollo fokuserar på hållbara hästar och förespråkar teknikträning. Hon har arbetat 24 år med hästars muskler och varit lärare på Axelsons animal massage school i 21 år. Hennes fokus är rätt muskelutveckling, symmetri i rörelse och glada och starka hästar.

Datum och tid: Torsdagen den 18 oktober 18:30-21.00

Plats: Heda Ridklubb, utanför Linköping

Kostnaden är:

• Med egen häst 600:-
  • Åhörare 350:-

Betala genom swish till: 0763 25 25 60

Anmälan är bindande.
De som kommer med egen häst har möjlighet att träna uppsuttet eller från marken. Begränsat antal platser till 3. (1 plats är vikt för klubben).

Instruktioner till hur man använder MinRidskola finns här >>