Senaste uppdateringarna

2018-08-21

2018-08-20

• Har lagt upp en manual för hur man använder onlinetjänsten MinRidskola.se för att avboka ridlektioner, ändra personuppgifter och se fakturor.
  • Ridhusschemat uppdaterat.

2018-08-15

• Ny sida "Om sidan" som ligger mellan US Pikör och Tävlingar i menyn. Innehåller information om sidan och kontaktuppgifter till webbansvarig.
  • Ny sida "Logotyper", ligger under ovanstående sida. Innehåller logotyper för nerladdning till föreningens verksamhet.

2018-08-14

• Kalendern är uppdaterad med höstens aktiviteter. Banhoppningsträningar, minihoppningar, programridningar m m. Detaljerad info om tider uppdateras senare.
  • Nytt fodervärdsavtal på blankettsidan. Det går att fylla i blanketten på datorn för att sedan skriva ut den och skriva under.
  • Under menyalternativet "Hem" har sidorna "Kalender" och "Externa nyheter" lagts till.

2018-08-13

Har idag lagt till den här sidan för att det enklare ska gå att se en kort sammanfattning för vilka uppdateringar som gjorts på sidan.

• Har uppdaterat sidan med priser för ridlektioner. Nu finns priserna för privatlektioner både för privathästryttare och om man vill rida privatlektion på ridskolehäst.
  • Ridhussidan är uppdaterad med ett stycke om lektioner/träningar utöver ridskolans ordinarie verksamhet. En kostnad för dessa på 70 kr tillkommer vid varje tillfälle. Ryttaren är själv ansvarig för att betala avgiften.
  • Terminsplaneringen är uppdaterad för ht 2018 v. 33- v. 40
  • Personalsidan har uppdaterats med telefonnummer till Frida och telefontider. Var vänlig och respektera personalens telefontider.
Uppdaterad: 21 AUG 2018 10:29

Instruktioner till hur man använder MinRidskola finns här >>