Verksamhetsidé

Som medlem ska du alltid känna dig välkommen och vi bemöter varandra på ett positivt sätt. Verksamheten är till för alla medlemmar, från nybörjare och motionär till tävlingsnivå med intresse för såväl hoppning som dressyr.
Varje medlem ska ha möjlighet att, genom idéer och förslag, själv kunna påverka klubbens verksamhet.

Anläggningen ska fungera som en fritidsgård med generösa öppettider och goda vuxna förebilder. Genom hästarna finner vi en naturlig väg att fostra till ansvar och omdöme och genom föreningsarbetet lär vi oss samarbete, hänsyn och respekt.

Klubben ska tillgodose medlemmarnas utbildningsbehov på olika nivåer inom hästrelaterade områden.

Anläggningen ska vara ett attraktivt ”Ridcentrum” under ständig utveckling med ridhus, utebanor, cafeteria, tränings- och tävlingsverksamhet samt uppstallningsmöjligheter för privata ponnyer och hästar.

I all verksamhet skall hänsyn till yttre och inre miljö i dess vidare bemärkelse beaktas.

Uppdaterad: 06 AUG 2017 11:11