Ebba Johansson - ny ridlärare

26 AUG 2020 16:21
Här kommer en presentation av vår nya medarbetare, ridläraren Ebba Johansson. Vi önskar Ebba varmt välkommen och hoppas att hon ska trivas hos oss på Heda!
  • Uppdaterad: 26 AUG 2020 16:21

Här kommer Ebbas presentation av sig själv:

Hej alla!
Jag heter Ebba Johansson och är ny ridlärare här på Heda ridklubb. Kommer från början från Söderköping och är uppvuxen på Söderköpings ridskola. Numera bosatt i Norrköping. Ni kommer kunna träffa mig i stallet och i ridhuset på måndagar, torsdagar och fredagar. Jag har nu i sommar blivit diplomerad ridlärare level II. När jag inte är på Heda så kan man träffa på mig på Vretagymnasiet där jag även är på dagtid och jobbar med det sista på min utbildning som jag kommer bli klar med till jul. Jag har två egna hästar utöver det. En unghäst som är 1 år gammal och min andra häst Mr Millikan som jag tränar och rider dagligen. Mille som han även kallas är 7 år och vi jobbar fortfarande med att lära känna varandra och med att komma ut på tävlingsbanorna nu i höst. Dressyren är det jag brinner för och har tidigare tävlat upp till Intermediere med min föregående häst. När jag var yngre tävlade jag även i hoppning.

Jag tycker det ska bli jätte kul att lära känna er och hästarna här på Heda och kommer göra mitt bästa att lära känna er alla.

Kram Ebba