Medlemsbrev januari 2022

Heda Ridklubb

Medlemsbrev januari 2022

Hej alla medlemmar!
Vi vill önska alla medlemmar en god fortsättning på det nya året och hoppas att ni fått umgås med nära och kära under julen. Ridskolehästarna har fått en välförtjänt vila över julen och vi har haft några roliga kurser i hoppning och dressyr under lovet. Nu är terminen igång igen, varmt välkomna tillbaka!

Som förälder, medryttare etc. är det bra att vara medlem i klubben. För att blir medlem går du in på minridskola.se och skapar en profil så skickar vi faktura på medlemsavgiften.

I minridskola.se är vi tacksamma om ni fyller i fullständiga uppgifter som kontaktpersoner, vikt och längd.

Aktuellt

Föreningen har under året gjort ett stort arbete med att ta fram vår vision, verksamhetsidé och värdegrund för förebyggande trygghetsarbete samt en handlingsplan vid oönskade händelser. Vi tycker det är viktigt att alla känner sig trygga hos oss på Heda, och vi är en av endast hittills tre ridsportföreningar i Östergötland som har blivit godkända av Svenska Ridsportförbundet som en del av Trygg Idrott. Vi har även blivit godkända som ett Schysst stall.

Årsmöte

Den 28 februari kl. 18:00 är det dags för Heda Ridklubbs årsmöte. Beroende på hur smittoläget i samhället ser ut får vi se om vi kan ha det på plats eller digitalt. Mer information och bilagor kommer.

Sponsring

Som ni säkert sett så har vi gjort ett omtag vad gäller sponsorer. Vill ditt företag synas hos oss? Information finns i bifogade dokument. Hör gärna av dig till This is a mailto link.

Kontakt

Har du idéer och önskemål om kommande aktiviteter eller har någon fråga, kontakta styrelsen via e-post: This is a mailto link eller ridskolan via e-post: This is a mailto link

Var rädda om er. Vi ses i stallet!

Mia Eriksson
Ridskolechef
Hanna Nordell

Boka fredagsdressyr och kurser

Boka stallag

Heda Ridklubb är ett "Schysst stall", mot sexuella trakasserier i hästnäringen.

Vi samverkar med SISU