Cafeteria

Vi har en cafeteria i anslutning till utebanan samt en inomhus med fönster ut mot stora ridhuset. Cafeterian är bemannad alla dagar i veckan under lektionsverksamheten och är även öppen under tävlingar och speciella aktiviteter.

Sortimentet består bl a av smörgåsar, juice, saft, kaffe, te, yoghurt, frukt och godis. I mån av tillgång har vi  också smaskiga hembakta kakor och bullar!

Cafeterian erbjuder vid tävlingar bland annat dagens rätt, korv, smörgåsar, fikabröd, varma och kalla drycker, godis.

OBS! Vi håller cafeterian kontantfri, endast swish!

Observera att öppettiderna är cirkatider, håll utkik på FB för ändringar.

Kan du baka?
Vi tar gärna emot hembakt till vår cafeteria. Det går bra att lämna i frysen i köket utanför gamla fritids när cafeterian är stängd. Skriv gärna namn på så vi vet vem vi ska tacka :)

Vi vill att cafeterian ska vara en miljö där elever i alla åldrar, föräldrar och andra medlemmar ska kunna samlas, umgås och inspireras.

Vi behöver din hjälp att bemanna cafeterian!
Det går självklart bra att boka ditt pass med en kompis, och kan du bara en del av passet, skriv det i bokningen så anpassar vi tiden!
Bokningen sker på bokadirekt.se >>

Uppdaterad: 06 AUG 2017 11:01 Skribent: Ulrika Falk